Kuka olen

Olen Päivi.

Olen Päivi Lehtovaara ja olin mukana kuntavaaleissa toista kertaa. Ensimmäistä kertaa olin ehdolla 2017 kuntavaaleissa. Vuonna 2021 päättyvällä nelivuotiskaudella toimin ympäristölautakunnan kokoomusjäsenenä Jukka Haroman kanssa kesästä 2017 loppuvuoteen 2019 asti. Tuolloin minut valittiin vapaa-ajan lautakunnan puheenjohtajaksi ja vaihdoin ympäristöasiat kirjastoon , kansalaisopistoon, kulttuuriin ja nuorisoasioihin. Kumpikin pesti on ollut täynnä kiinnostavia asioita ja mielenkiintoista perehdyttävää.

Keväältä kesälle koronan vuoksi siirretyissä 2021 vaaleissa äänimääräni riitti valtuutetuksi ja 16.8.2021 olikin ensimmäinen Kaarinan kaupunginvaltuuston kokous Kaarina-talossa. Teknisen lautakunnan ensimmäinen kokous on myös pidetty ja heti aloitimme aikamoisella maratoonilla, kun käsittelyssä oli ensi vuoden talousarvio ja listalla paljon isoja hankkeita. Seuraavat kuntavaalit ovat näillä näkymin 13.4. 2025.

Kiitos äänestäjien, olen teknisen lautakunnan jäsen ja kaupunginvaltuuttu.

Piikkiöön olen aikoinani, noin 20 vuotta sitten, muuttanut niinkin kaukaa kuin Kaarinasta.  Olen valmistunut kauppatieteiden maisteriksi Turun kauppakorkeakoulusta vuonna 1990. Kohta tulee 10 vuotta täyteen yrittäjyyttä yhdessä mieheni kanssa perheyrityksessä Piispanristillä ohutlevyteollisuuden parissa. Sitä ennen työskentelin yhtäjaksoisesti 20 vuotta kansainvälisessä suuryrityksessä lähinnä rahoituksen ja taloustoimintojen parissa eri yksiköissä: esimerkiksi olin yksi ensimmäisiä Saksan yhtiön työntekijöitä kun tehdasta sinne pykättiin pystyyn. Minulla on 3 lasta, joista osa on jo omillaan.

Yritystoiminnastamme löytyy esittelyvideo tästä. Käy kurkkaamassa!